آموزش تهیه کیک شکلاتی خامه ای

آموزش تهیه کیک شکلاتی خامه ایReviewed by neda on Sep 8Rating: 5.0آموزش تهیه کیک شکلاتی خامه ایکیک شکلاتی,طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای,کیک شکلاتی خامه ای,آموزش تهیه کیک شکلاتی,آموزش تصویری تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی مخصوصا از نوع خامه ای آن همیشه مورد علاقه ایرانیان بوده است. در این مطلب به آموزش تهیه این کیک خوشمزه می پردازیم.

417104_708

مواد لازم:

تخم‌مرغ سه عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی خامه ای : شکر یک پیمانه

روغن : مایع یک پیمانه

شیر : یک پیمانه

آرد : سه و نیم پیمانه

پودر کاکائو : یک پیمانه

بیکینگ‌پودر : یک و نیم قاشق چایخوری

وانیل : ۴/۱قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته شده : ۵۰۰ گرم

پودر کاکائو : یک و نیم قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی

تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و شکر با همزن می‌زنیم تا سبک و حجیم شود. روغن و شیر را نیز به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. پودر کاکائو را الک کرده به مواد افزوده و هم می‌زنیم. در انتها مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را نیز الک کرده، به مواد افزوده و هم می‌زنیم. درون یک قالب گرد ۲۳ سانتی‌متری کاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قالب می‌ریزیم. قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی کیک خنک شد، از قالب جدا کرده و به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. خامه را با یک و نیم قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو مخلوط کرده و روی لایه اول کیک مالیده، سپس لایه دوم کیک را قرار داده، رو و اطراف کیک را با خامه شکلاتی کاملا پوشانده و با شکلات سکه‌ای و شکلات چیپسی تزیین می‌کنیم.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه