دستور پخت فیله مدالیون / غذای فوری و خوشمزه

دستور پخت فیله مدالیون / غذای فوری و خوشمزهReviewed by neda on Aug 25Rating: 4.5دستور پخت فیله مدالیون / غذای فوری و خوشمزهفیله مدالیون,دستور پخت فیله مدالیون,طرز تهیه فیله مدالیون,طرز پخت فیله مدالیون,مواد لازم برای فیله مدالیون,آموزش تهیه فیله مدالیون

فیله مدالیون یکی از غذاهای است که در عین اینکه یک غذای فوری است و زود آماده می شود، بسیار لذیذ و خوشمزه است.

tenderloin-medallion

مواد لازم فیله مدالیون:

فیله گوساله ۲۴۰ گرم
آب پیاز ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱۰۰ گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پیمانه
آب انگور قرمز ۱ پیمانه
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فیله مدالیون:

فیله گوساله را به تکه‌های ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی می‌زنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت بر‌می‌داریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف می ‌شود.

تکه‌های گوشت را روی حرارت به ترتیب ۳ دقیقه یک طرف و ۲ دقیقه طرف دیگر قرار داده و سرخ می‌کنیم و مطابق تصویر به روی هم می‌چینیم. سس را روی تکه‌های گوشت می‌ریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو می کنیم.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه