طرز تهیه آش لاهیجان / مخصوص افطاری

طرز تهیه آش لاهیجان / مخصوص افطاریReviewed by neda on Jul 10Rating: 5.0طرز تهیه آش لاهیجان / مخصوص افطاریطرز تهیه آش لاهیجان,دستور پخت آش لاهیجان,آموزش تصویری تهیه آش لاهیجان,آموزش تهیه آش لاهیجان,مواد لازم برای آش لاهیجان,دستور آش لاهیجان

آش لاهیجان یکی از آش های بسیار لذیذ و مخصوص افطاری می باشد. از این رو این مطلب از سایت گهر را اختصاص داده ایم به: طرز تهیه آش لاهیجان / مخصوص افطاری .از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

580983_284

.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲۰۰ گرم جو پوست کند‌ه
  • ۴۰۰ گرم سبزی آش
  • ۲ /۱ پیمانه لوبیا قرمز
  • ۲ /۱ پیمانه نخود
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ /۱ پیمانه عدس
  • ۲ عد‌د پیاز
  • ۵ عد‌د سیر
  • به میزان لازم نعنا خشک
  • ۱ پیمانه کشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

۱٫ همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. البته عدس احتیاجی به خیس شدن ندارد.

۲٫ جو پوست کنده را با سه لیوان آب در یک قابلمه مناسب بگذارید روی حرارت کم بپزد.

۳٫ وقتی جو پخت، حبوبات پخته شده را به همراه آب گوشت و عدس به جو اضافه کنید.

۴٫ حالا سبزی آش را بریزید.

۵٫ وقتی سبزی آش پخت، یک پیاز را نگینی خرد کنید و با نعنا و زرد چوبه تفت دهید و سپس به آش اضافه کنید تا رنگش عوض شود. با پیاز باقیمانده و سیر، پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.

۶٫ وقتی آش خوب جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ، سیر داغ ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه