طرز تهیه خورش بوقلمون

Asemooni.com

turkey-stew

مواد لازم خورش بوقلمون :

گوشت بوقلمون : 300گرم
سیب زمینی : 2عدد
شوید خشک شده : 2قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : 1 عدد
تخم آفتا ب گردان : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 3قاشق غذا خوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون :

ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه های ریز قیمه ای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.

سپس گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.آن گاه سیب زمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.

وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.

برای مشاهده طرز تهیه خورش بامیه ، بر روی لینک زیر کلیک کنید :

طرز تهیه خورش بامیه

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه