طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگیReviewed by neda on Sep 9Rating: 5.0طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگیشیرینی دانمارکی,شیرینی دانمارکی خانگی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,آموزش تهیه شیرینی دانمارکی,آموزش تصویری تهیه شیرینی دانمارکی,دستور تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی های مورد علاقه ایرانیان است. در این مطلب به آموزش تهیه این شیرینی خوشمزه از نوع خانگی آن می پردازیم.

559

آرد : ۷۰۰ گرم
شیر گرم : یک فنجان
پودر خمیر مایه : ۳ قاشق
شکر : ۱۰۰ گرم
تخم‌ مرغ : ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد کوچک
روغن مایع : یک لیوان سر خالی
زعفران : یک قاشق مربا‌خوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کنجد یا خلال بادام : به میزان لازم‌

 

آرد : یک فنجان
آب : یک فنجان
شکر : یک و نیم فنجان
وانیل : کمی

 

ابتدا کمی شکر را با کمی شیر گرم مخلوط کنید و پودر مایه خمیر را اضافه کنید و بگذارید حجم بگیرد.
مواد کرم را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و آرد طعم خامی نداشته باشد. وانیل را به آن اضافه کرده و بگذارید سرد شود.
در یک ظرف گود آرد را الک کنید و تخم‌مرغ‌ها و مایه خمیر پف کرده و روغن و شیر گرم باقیمانده را کم‌کم به آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
خمیر را خیلی نازک با وردنه باز کنید.
از کرم سرد شده روی خمیر ریخته و با قاشق آن را صاف کنید.
بعد خمیر را بپیچید و برش بزنید.
همچنین می‌توانید خمیر باز شده را به صورت نواری پهن برش بزنید و بعد کرم را روی آن بریزید و بپیچد.
آنها را در سینی فر با فاصله بچینید و روی شیرینی‌ها را بپوشانید و دو ساعت به آنها استراحت دهید تا شیرینی حجم پیدا کند.
فر را حتما از قبل گرم کنید.
روی شیرینی‌ها را خلال بادام یا کنجد و زرده تخم‌مرغ بمالید و سینی را درون فر، با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کمی روی شیرینی طلایی شود.
با این مقدار مواد حدود ۴۵ عدد شیرینی تهیه می‌شود. شما می‌توانید مواد را به تناسب کم کنید و تعداد کمتری بپزید.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه