طرز تهیه پاستیل در منزل / پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل در منزل / پاستیل خانگیReviewed by neda on Aug 23Rating: 5.0طرز تهیه پاستیل در منزل / پاستیل خانگیطرز تهیه پاستیل,طرز تهی پاستیل در خانه,طرز تهیه پاستیل خانگی,دستور تهیه پاستیل,مواد لازم برای پاستیل,آموزش تهیه پاستیل,آموزش تصویری تهیه پاستیل

همانطور که می دانید پاستیل یکی از خوراکی های مورد علاقه بسیاری از مردم به ویژه کودکان است. در این مطلب به طرز تهیه پاستیل در منزل می پردازیم.

0082

شکر : ۲ فنجان
آب : یک فنجان
آب میوه دلخواه : یک فنجان
پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی : به میزان لازم

 

پودر ژلاتین را با آب مخلوط و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود.
شکر و آبمیوه را هم روی حرارت بگذارید و برای چند دقیقه بجوشانید.
پس از آن اسانس یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر بیفزایید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید.
این پاستیل را با طعم های مختلف و بدون نگه دارنده تهیه کنید.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه