طرز تهیه پلوی سه رنگ / پلوی مجلسی

طرز تهیه پلوی سه رنگ / پلوی مجلسیReviewed by neda on Aug 22Rating: 4.5طرز تهیه پلوی سه رنگ / پلوی مجلسیپلوی سه رنگ,طرز تهیه پلوی سه رنگ,آموزش تهیه پلوی سه رنگ,آموزش تصویری پلوی سه رنگ,مواد لازم برای پلوی سه رنگ,دستور پلوی سه رنگ,عکس پلوی سه رنگ

پلوی سه رنگ یکی از پلوهای مجلسی ما ایرانیان است که در عین زیبایی بسیار لذیذ و خوشمزه است.

409862_989

اگر دوست دارید در مهمانی های تان پلو را طور دیگری تزیین کرده و میز غذای تان را زیباتر کنید، حتما نگاهی به این دستور بیندازید. این پلو با سبزیجات مختلف رنگ های متفاوت به خود گرفته است و به راحتی قابل درست کردن است.

مواد لازم برای ۳ نفر

۳ پیمانه برنج

به میزان لازم نمک و روغن

۲ /۱ ۱ ق چ زیره سبز

۱ پیمانه گشنیز

۲ /۱ پیمانه نعنا

۳ عدد فلفل سبز

۳ عدد لوبیا سبز

۱۵۰ گرم نخود سبز پخته

۲ /۱ پیمانه سس گوجه فرنگی

۲ /۱ ق چ سس قرمز تند

۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه:

۱٫ برنج را به مدت ۲-۱ ساعت خیس کنید. در این زمان فلفل سبز، لوبیا سبز و نخود فرنگی را جداگانه بپزید، سپس آنها را همراه گشنیز، نعنا و ۳ ق س آب داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید تا به صورت پوره سبز رنگی درآید. در سپس سس ها و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه مقداری نمک داخل روغن ریخته و سرخ کنید. آن را هم کنار بگذارید.

۲٫ اکنون برنج را به صورت کته بپزید. بعد از آنکه برنج کاملا پخت، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنید تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا نارنجی رنگ شود. قسمت سوم را هم با زیره سبز مخلوط کنید.

۳٫ چند عدد قالب گرد را با مقداری روغن چرب کنید. ابتدا مقداری از برنج نارنجی رنگ را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید، سپس برنج سفید زیره دار و در لایه آخر برنج سبز رنگ را بریزید و آنها را خوب فشار دهید. حالا قالب ها را در ظرف های مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید. این برنج را می توانید با تکه های مرغ یا گوشت پخته سرو کنید.

مــطـالـبــــ پـیـشـنـهــادی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه